Website laten maken in Amersfoort

Website laten maken Amersfoort.

Kwaliteit.

Ik woon aan de rand van Amersfoort (in Soesterberg). Een website laten maken door iemand in de buurt, heeft zo z’n voordelen. Een website waarvan de look & feel klopt, de details uitgewerkt zijn en waarvan uw huisstijl goed doorwerkt. Een website die zijn doelen behaalt omdat u deze doelen helder heeft gekregen tijdens het proces en de website daarop ingericht is. Het fundament klopt, is veilig, stevig en kan tegen een stootje.

Helderheid.

Een planning hebben die kloppend is en waar allebei de partijen zich in kunnen vinden. Realistisch maar met een heldere deadline. Een prijsafspraak waar niet aan getoornd wordt en een freelancer die zijn grenzen duidelijk aangeeft zodat de samenwerking altijd prettig blijft en je met een gerust hart je website kan laten maken.

Samenwerking.

Na een meeting in Amersfoort vol positieve energie zijn, zin in de toekomst, het gevoel hebben dat we écht ergens komen en dat het eindresultaat fantastisch gaat worden. Een rotsvast vertrouwen in de persoon met wie u samenwerkt dat deze oplevert wat beloofd is en afspraken nakomt omdat hij alles noteert. Benaderbaar, open voor feedback en veranderingen, stelt de juiste vragen en is altijd constructief.

Resultaat.

Prachtig resultaat waarvan u ervaart met elke vezel in uw lichaam dat het het geld meer dan 200% waard was. Omdat het gewoon mooi is, maar vooral omdat de website doet wat het moet doen. Meer omzet, meer contactaanvragen en al een voorkeur bij de klant vanwege de website. Dát is resultaat.

Je webbouwer uit Amersfoort.

Mijn naam is Matthias Joosse, een webbouwer, adviseur en webdesigner. Ik ben woonachtig op de rand van Amersfoort (in Soesterberg). Op mijn 15e levensjaar ontdekte ik de kracht van online marketing. Ik was gefascineerd dat ik vanuit mijn zolderkamer een website kon maken dat wereldpubliek aansprak en dat interesse toonde in wat ik had gemaakt.

Tijdens mijn HBO Communicatie & Marketing studie liep ik mee bij MarketingFacts, studeerde ik af op Social Media bij Arcadis en werkte ik parttime bij een lokaal online marketing bureau. Daar leerde ik de fijne kneepjes van het SEO vak. Na mijn studie ging ik werken bij een top-3 online marketing bureau van Nederland als Online Marketing Adviseur. Ik verdiende mijzelf 11x terug en genoot van alle voordelen van een groot bedrijf met grote accounts. Na 2,5 jaar besloot ik om voor mijzelf te gaan werken. Ik ontwikkelde mijn people skills en mijn vaardigheden op online marketing gebied.

Ik merkte dat er enorm veel behoefte in de markt was aan duidelijkheid, creativiteit, transparantie en eerlijkheid. Samenwerken met iemand die geniet van zijn werk, al jaren met dit bijltje hakt, pro-actief meedenkt, kritische vragen stelt, alles helder wilt hebben, telefonische afspraken bevestigd via de email en met goede ideeën komt is niet zo vanzelfsprekend in online marketing land.

Om de zelfstandige, het MKB of de starter vooruit te helpen en te laten groeien online door middel van een prachtige website laten maken in de omgeving van Amersfoort en goed advies kunnen geven; dat vind ik gaaf om te doen.

Website laten maken in Amersfoort – de stappen.

w

 

KENNISMAKEN IN AMERSFOORT

Een goede start

Ik heb geleerd om op een prettige manier de juiste vragen te stellen. Precies weten hoe de look & feel is, wat er moet gebeuren en aan welke eisen de nieuwe website moet voldoen is het doel van deze kennismaking. Aan de hand hiervan kan ik een passende offerte maken.

 

ONTWERPEN

Zien wat er gebeurd

Hierna volgt al snel het visuele ontwerp. Ik maak deze op een staging omgeving zodat je (afgeschermd van de buitenwereld) al kan zien wat het prille begin is van het geweldige eindresultaat.

Feedback ronde 1 dient zich aan.

 

ONTWIKKELEN

Website vullen en operationeel maken

Op de staging omgeving verwerk ik de eerste feedback. Tevens ga ik alle aangeleverde content plaatsen en optimaliseren.

Feedback ronde 2 dient zich aan

 

OPLEVEREN

Testen en optimaliseren

Na verwerking van alle feedback plaats ik de website van de staging omgeving naar de live-omgeving. Dit kan bij elke hosting partij, mocht u die nog niet hebben dan kan ik dat ook voor u regelen. Na oplevering gaan we om de tafel (fysiek in Amersfoort of digitaal via Skype/Zoom) en vindt de overdracht plaats.

Veelgestelde vragen

Bij het laten maken van een website in Amersfoort komen veel vragen naar boven. Een goede expert weet de vragen te beantwoorden – maar nog veel belangrijker – hij weet de juiste vragen te stellen.

Daarom zullen we heel regelmatig telefonisch en via de e-mail contact houden over het uiteindelijke resultaat.

Wanneer is mijn website opgeleverd?
Als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5 tot 10 werkdagen zijn. Een compleet nieuwe website heeft een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken tot 3 maanden.
Kan ik zelf de website onderhouden?
Uiteraard. We plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen. Omdat ik gebruik maak van een extreem handig systeem is het wijzigen van uw website kinderlijk eenvoudig.
Hoe gaat het financieel?
De helft van het offerte bedrag factureer ik voordat ik ga starten. Zodra het factuur voldaan is zal er daadwerkelijk gestart worden. Zodra de website afgeleverd is zal het laatste factuur verzonden worden.

“Geweldig snelle website, binnen no-time vindbaar op #1 in Google en knap staaltje website bouw. Ook zeer tevreden over het hele ontwikkel-proces”

Wouter van der Haar

Eigenaar, De Ermelosche Frietzaak

“Matthias heeft in een paar weken tijd voor ons een prachtige website  helemaal naar wens neergezet. Matthias kwam direct met een strakke planning waardoor we precies wisten waar we aan toe waren en wat we konden verwachten. We stonden zo niet voor verrassingen, behalve dan de verrassing van een prachtig eindresultaat: een mooie, persoonlijke, moderne website!”

Lydia van G.

Eigenaar, Wokshop & Company

“Matthias denkt mee en geeft duidelijke informatie over wat financieel en technisch aantrekkelijk is. Zijn werkwijze is transparant, eerlijk, kundig en snel en dat alles met een goed resultaat! Wat wil je nog meer?!”

Vincent Dolfing

Eigenaar, Vincent Dolfing.nl

Contact