Divi WordPress specialist

Divi WordPress website bouwen is geen probleem

Wat is Divi?

Divi is een WordPress thema gebouwd door Elegant Themes. Al enige jaren maakt Elegant Themes mooie, bruikbare en geweldige thema’s voor WordPress. Pas sinds november 2013 zag het nieuwe thema ‘Divi’ het levenslicht. Een visual builder die voorgoed het gehele speelveld van WordPress thema’s zou gaan veranderen. 

Ervaring met Divi.

Vanaf 2003 maak ik websites. Sinds 2012 maak ik websites met de thema’s van Elegant Themes en vanaf 2013 maak ik enkel en alleen nog maar websites met het Divi thema. Dit komt omdat zodra je eenmaal het Divi thema gebruikt – je nooit meer anders wilt. Vooral omdat mijn klanten het een geweldig systeem vinden om de gehele website in te onderhouden.

Waarom Divi.

Als je eenmaal je website hebt gebouwd in Divi dan wil je niet anders meer. Dat heeft te maken met het feit dat je met Divi letterlijk álle kanten op kan qua website bouwen. Het is een extreem flexibele visual builder, waarin je alle elementen die je maar wenst kan plaatsen en simpelweg kan aanpassen.

Het nadeel van Divi.

Er zit echter een groot nadeel aan het gebruik van het Divi thema. Dat nadeel is voor mensen die het thema niet helemaal in de vingers hebben, of eigenlijk te weinig doen met hun website om het compleet te doorgronden. En ik neem het je niet kwalijk, websites onderhouden en bouwen is een vak. Dus als je het niet weet omdat je iets geheel anders wilt dan even een tekst aanpassen, dan heb je een Divi specialist nodig!

Elke Divi aanpassing is mogelijk

Omdat ik al jarenlang bouw met het WordPress thema Divi, kan ik elke denkbare aanpassing voor u realiseren. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe contactformulieren? Een gehele redesign van uw huidige pagina’s of een geheel nieuwe set landingspagina’s? Alles is mogelijk. De meest grote aanpassingen waarvoor ik wordt gevraagd heb ik hier op een rij gezet:

 

Online marketing 

SEO Optimalisatie

Een juiste SEO strategie is leidend voor uw website. Met alleen de installatie van een SEO plugin bent u er nog lang niet. Wat dacht u van alle ‘social-share’ afbeeldingen? De juiste ‘commerciële’ teksten die zich tonen in de zoekmachine? Rich snippets? Allemaal zaken die ik voor u kan aanpassen.

Visuele aanpassingen 

Mobile-first

Heeft u zelf nieuwe pagina’s aangemaakt of is de vorige webbouwer ietwat slordig geweest met het mobiel- en tablet-vriendelijk maken van de inhoud? Geen probleem! Ik kan uw website eenvoudig en snel aanpassen aan alle apparaten.

Technische aanpassingen 

Uitbreiding of vervanging

Een bepaald systeem of plugin die u graag zou willen of nu gebruikt die niet helemaal naar tevredenheid meer is? Ik kijk graag met u mee om tot een goede oplossing te komen en kan een nieuwe functionaliteit voor u inbouwen.

Hosting

Snelheid Optimalisatie

Voelt uw Divi website log en traag aan? Dat is helemaal niet nodig. Met allereerst de juiste hosting is het daarna goed te doen om de website super snel te maken. Mijn Divi websites laden onder de 500 ms, wat extreem snel is.

Algemene verbeteringen 

Conversie optimalisatie

Doen de bezoekers niet precies wat u zou verwachten van uw bezoekesr? Dan zijn er grote verbeteringen mogelijk op uw website. Ik kan met mijn jarenlange expertise kritisch naar het design, UX en de funnel kijken!

Visuele aanpassingen 

Moderne hoogstandjes

Komt uw website ouderwets over omdat er te weinig visuele hoogstandjes in verwerkt zijn? Geen enkel probleem.  Ik maak het zo dat het chique eruit ziet en geen kermis attractie lijkt. Vernuftig en visueel aantrekkelijk!

Veelgestelde vragen

Bij het laten maken van een goede Divi website komen veel vragen naar boven. Een goede expert weet de vragen te beantwoorden – maar nog veel belangrijker – hij weet de juiste vragen te stellen.

Daarom zullen we heel regelmatig telefonisch en via de e-mail contact houden over het uiteindelijke resultaat. Staat uw vraag hier niet tussen? Lees dan onze pagina met alle veelgestelde vragen of neem contact op!

Wanneer is mijn Divi website opgeleverd?

Als de nieuwe website een oude website vervangt dan kan de oplevertijd 5 tot 10 werkdagen zijn. Een compleet nieuwe website heeft een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken tot 3 maanden.

Kan ik zelf de Divi website onderhouden?

Uiteraard. We plannen een uitgebreide overdracht in waarin we samen achter een bureau de website doorlopen. Omdat ik gebruik maak van de visual builder van Divi met het extreem handige systeem, is het wijzigen van uw website kinderlijk eenvoudig.

Hoe gaat het financieel?
De helft van het offerte bedrag factureer ik voordat ik ga starten. Zodra het factuur voldaan is zal er daadwerkelijk gestart worden. Zodra de website afgeleverd is zal het laatste factuur verzonden worden.
“Geweldig snelle website, binnen no-time vindbaar op #1 in Google en knap staaltje website bouw. Ook zeer tevreden over het hele ontwikkel-proces” Wouter van der Haar

Eigenaar, De Ermelosche Frietzaak

“Matthias heeft in een paar weken tijd voor ons een prachtige website  helemaal naar wens neergezet. Matthias kwam direct met een strakke planning waardoor we precies wisten waar we aan toe waren en wat we konden verwachten. We stonden zo niet voor verrassingen, behalve dan de verrassing van een prachtig eindresultaat: een mooie, persoonlijke, moderne website!” Lydia van G.

Eigenaar, Wokshop & Company

“Matthias denkt mee en geeft duidelijke informatie over wat financieel en technisch aantrekkelijk is. Zijn werkwijze is transparant, eerlijk, kundig en snel en dat alles met een goed resultaat! Wat wil je nog meer?!” Vincent Dolfing

Eigenaar, Vincent Dolfing.nl

Contact